Verzendbeleid

Bedankt voor het kiezen van My Skin Factory voor uw huidverzorgingsbehoeften. We streven ernaar u een naadloze winkelervaring te bieden, inclusief betrouwbare verzendopties. Bekijk hieronder ons verzendbeleid:

 1. Verzendbestemmingen

We bieden momenteel verzending naar adressen binnen Nederland en België.

 1. Verzendtarieven

Voor bestellingen:

 • Nederland: Geniet van gratis verzending bij bestellingen van €50,00 of meer. Voor bestellingen onder €45,00 geldt een vast verzendtarief van €5,00 EUR.
 • België: Op dezelfde manier komen bestellingen van €50,00 of meer in aanmerking voor gratis verzending. Voor bestellingen onder €50,00 geldt een vast verzendtarief van €5,00 EUR.
 1. Verwerkingstijd van de bestelling

Houd rekening met 1-2 werkdagen voor de verwerking van de bestelling voordat deze wordt verzonden. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail met trackinginformatie.

 1. Verzendingstijd

De geschatte levertijd van uw bestelling is afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode die is geselecteerd bij het afrekenen. Meestal worden leveringen binnen Nederland en België binnen 2-5 werkdagen bezorgd. Houd er echter rekening mee dat onvoorziene omstandigheden of periodes van hoge vraag vertragingen kunnen veroorzaken.

 1. Internationale verzending

Op dit moment bieden we geen internationale verzending buiten Nederland en België aan. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 1. Verzendpartners

We werken samen met betrouwbare verzendpartners om een tijdige en veilige levering van uw bestellingen te garanderen.

 1. Order tracking

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer via e-mail. U kunt dit trackingnummer gebruiken om de status van uw zending te controleren.

 1. Nauwkeurigheid van het verzendadres

Zorg ervoor dat uw verzendadres nauwkeurig en volledig is om eventuele leveringsproblemen te voorkomen. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of zoekgeraakte pakketten als gevolg van onjuiste adresinformatie die door de klant is verstrekt.

 1. Updates van het verzendbeleid

We behouden ons het recht voor om ons verzendbeleid indien nodig bij te werken. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina weergegeven.

Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft over ons verzendbeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@myskinfactory.com. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we staan klaar om u te helpen met eventuele vragen die u heeft.

Bedankt voor het winkelen bij My Skin Factory!