Terugkeer en Teruggavebeleid

Dank u voor het kiezen van My Skin Factory voor uw huidverzorgingsbehoeften. We streven ernaar om u hoogwaardige producten te bieden die uw schoonheid en welzijn verbeteren. In het geval dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, hebben we hieronder ons retour- en teruggavebeleid uiteengezet om een soepele en bevredigende ervaring te garanderen.

  1. Retouren

We accepteren retouren binnen 30 dagen na de aankoopdatum. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt, ongeopend en in dezelfde staat zijn als u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om een retourzending te initiëren, neemt u contact op met onze klantenservice via info@myskinfactory.com met als onderwerp "Retourverzoek", vermeld uw bestelnummer, de reden voor de retourzending en alle relevante ondersteunende documentatie of afbeeldingen. Na ontvangst van uw retourverzoek zal ons klantenserviceteam u door het retourproces leiden en u voorzien van de nodige instructies en een retouradres.

  1. Teruggaven

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw teruggave.

Indien goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen 14 dagen automatisch een tegoed toegepast op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden gerestitueerd.

  1. Uitwisselingen

Als u een defect of beschadigd artikel heeft ontvangen, ruilen we het graag in voor hetzelfde product. Neem contact op met onze klantenservice via info@myskinfactory.com met als onderwerp "Uitwisselingsverzoek" en vermeld details van het probleem.

Aanvullende voorwaarden:

  • Retouren zijn onderhevig aan inspectie en goedkeuring door ons team.
  • We behouden ons het recht voor om retouren of terugbetalingen te weigeren als het artikel niet aan onze criteria voldoet.
  • Items die zijn gekocht via promotionele aanbiedingen of uitverkoop komen mogelijk niet in aanmerking voor retourzending of teruggave.
  • Cadeaubonnen zijn niet-terugbetaalbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten tijdens het retourzendingsproces.

We streven ernaar uitstekende klantenservice te bieden en uw tevredenheid met onze producten te waarborgen. Als u verdere vragen of zorgen heeft met betrekking tot ons retour- en teruggavebeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback is waardevol voor ons, omdat we voortdurend streven naar verbetering van onze diensten.

  • Telefoonnummer: +31623334457
  • AdresNoordmolenstraat 5,  Rotterdam, Zuid Holland, 3035 RC, Netherlands