365 Dagen Garantie

Welkom bij onze 365 dagen garantie! We hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit en effectiviteit van onze huidverzorgingsproducten, en daarom bieden we deze uitgebreide garantie aan. Het stelt jou als klant in staat om onze producten uitgebreid te testen en te ervaren, zonder risico. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 365 dagen na aankoop het product retourneren voor een terugbetaling of vervanging. Hier zijn enkele belangrijke details:

- Geen terugbetaling van verzendkosten: Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden terugbetaald bij het retourneren van een product.

- Bestellingen boven 50 euro: Let op: deze garantie is niet van toepassing op bestellingen met een totaalbedrag boven 50 euro.

- Productvoorwaarden: Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product minimaal voor 50 procent gevuld zijn en moet het binnen de aangegeven periode worden geretourneerd.

Neem voor meer informatie of vragen over onze garantie of onze producten gerust contact met ons op via info@myskinfactory.com we staan klaar om je te helpen!